sessiosbdance

Sesión S&B Dance

K Dance Comentarios desactivados

Cargando mapa....

Fecha/Hora
31/05/2014
7:00 pm - 9:00 pm

Ubicación
Centre Onna

Categorías


Soul & Body Dance es un treball psicocorporal basat en el poder curatiu de la dansa i el moviment.

Es un aliment per al cos perquè aquest es fa el protagonista del nostre treball: movent-se a diferents ritmes i expressant-se guiat per la música, descarregant tensions i bloquejos que ens fan estar rígids i que ens limiten en la manera d’ estar al món. El cos passa a ser únicament moviment, ritme, dansa i energia.

Es un aliment per l’ànima perquè amb aquest espai treballem la nostra consciencia del aquí i ara, i a la vegada, del que som profundament deixant que la nostra essència es pugui expressar lliurement.

Deixa que la teva ment balli al ritme del teu cos i que es fongui en la dansa

Un espai on conectar amb el teu propi moviment natural

Un espai de llibertat i expressió, per tu, desde tu !!!

No cal tenir coneixements previs de dansa i es apte per a qualsevol edat i condició física. Porta roba còmoda i mitjons.

Informació i reserves al Centre Onna (no válida la reserva a través del facebook, cal trucar o informar al centre) Av. Balmes 54, Igualada 93.805.54.52. Places limitades.

Inversió: 15€

Facilita Gemma Massoni Camps, llicenciada en Psicologia i Màster en Direcció de RRHH per EAE (2005). Formada en Dinàmica i Yoga del Riure i actualment en procés de formació en Teràpia Psicocorporal i Transpersonal (4t i últim any). Implicada amb les persones i compromesa amb el seu desenvolupament i creixement desde fa més de 12 anys. Treballant com a Terapeuta Psicocorporal en l’àmbit empresarial, centres de teràpies i de salut , i per a particulars. Especialista en eines de benestar, gestió de l’ estrès i autoconeixement a través del treball corporal.Més información: www.gemmamassoni.com

Estaré encantada de compartir aquest treball que a mi em fascina amb tu!!

Pin It

» K Dance » Sesión S&B Dance
On 31 mayo, 2014
By

Comments are closed.

« »